Hoe werk ik

Voor het aanbrengen van hairextensions is het noodzakelijk eerst de haarkleur en structuur te bepalen. Dit doe ik bij een 1e consult. Hier gaan we kijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Tevens gaan we kijken welke kleur(en) het beste bij u past. Zodra we besluiten de extensions te bestellen zal ik vragen om 50% van het totaal bedrag vooraf betalen. Na ongeveer een week zal de 2e consult zijn voor het zetten van de extensions.’Dit kan in de salon, maar uiteraard ook bij u thuis.

Zeker als u niet eerder extensions heeft gehad, is het raadzaam na een maand even ter controle langs te komen. Dit is uiteraard kosteloos.

Wat zijn hairextensions precies
Het merk SO Cap & Indian Gold leveren alleen 100% human hair. Aan de losse strengen zitten zogenoemde “waxjes”, keratine. Door een warmtetang wordt de wax soepel en kan ik het hechten aan uw eigen haar. Hairextensions kunnen ongeveer 4 – 5 maanden in uw haar blijven zitten. Hairextensions zijn niet schadelijk voor uw eigen haar, maar heeft wel meer verzorging nodig! U kunt alles doen met het haar, opsteken, vlechten, föhnen, krullen enzo.

Hoeveel hairextensions heb ik nodig?

Hoeveel hairextensions heb je nodig voor een gewenst resultaat. Elk merk is verschillend qua dikte van de hairextensions. Het is dus mogelijk dat je van Socap Original meer hairextensions nodig hebt om een verlenging te maken dan bij de Indian Gold.

Verzorging van de hairextensions

Wassen met de shampoo van SO Cap en crèmespoeling niet op de waxjes gebruiken
Voor Indian Gold kan je het beste L’Oreal producten gebruiken
Nooit met nat haar gaan slapen
Slaap met een vlecht in het haar
Borstel het geregeld door met de extension borstel
Houd de waxjes “los” van elkaar

Garantie
Om de hairextensions mooi te houden is het noodzakelijk dit goed te verzorgen.
Houd u zich aan de bovenstaande punten dan geef ik 100% garantie.